Broeikas

Markt voor Jonge Ondernemers

Neem ook een kijkje op onze gezellige markt waar jonge ondernemers hun product of dienst aan de man brengen. Van huisdecoratie tot t-shirts, van ontwerper tot app-ontwikkelaar. Alles kan en alles mag.

Frinket Foodtruck Festival slaat samen met Broeikas de handen in elkaar. Dus je blijft na het snuisteren plakken voor een heerlijke hap in het stadspark. Het foodtruckfestival start om 12:00. Onze markt opent om 14:00.

Deze Jonge Ondernemers zullen hun product of dienst laten zien:

 • Lieze Goos - My Dear
  My Dear is het schoonheidssalon waar je jezelf kan verwennen op een ecologische manier. Schoonheid gaat hier hand in hand met respect voor dier en milieu.
 • Yannick Geens - The Dude Beard Products
  Bij Yannick kan je terecht voor homemade verzorgingsproducten voor de baard. Van balsem, zeep tot oliën in verschillende geuren: viking, woods, citrus, patchouli, lavendel, pine forest. Advies over je baard krijg je er gratis bij!
 • Eva Urkens en Jeroen Cools - NooKs
  Eva en Jeroen van NooKs verkopen zelfgemaakte decoratiematerialen, hebbedingetjes en juwelen op kunstmarktjes. Als illustrator doen ze ook wat grafisch werk en geven ze naast hun beroep als leerkracht (Buso en DKO) creatieve workshops voor kinderen en volwassenen.
 • Lise Staes - Fresh Vintage
  Back to the future door de wasmolen. Fresh Vintage is een tweedehandskledingmerk met Geelse roots. Je vindt er de leukste mode-invloeden van de laatste decennia, met focus op de jaren 80' en 90'. Denk aan: happy colors, boyfriendwear, ghetto chique en oldskool street vibes. Ideaal voor een presummer outfit-boost.
 • Kelly Geudens
  Kelly's passie is het creëren van unieke juwelen op maat. Een juweel nodig dat bij je outfit past? Dat is haar specialiteit! Ze maakt graag gebruik van edelstenen en staal om een duurzaam juweel te maken. Deze edelstenen worden ook verwerkt in de orgonites. Dit zijn unieke en prachtige stukken die gepersonaliseerd kunnen worden. Dit door er bijvoorbeeld een waardevol iets van jezelf of dierbare in te verwerken.
 • Laura Lefebvre - SHIINU
  SHIINU heeft als doel om de relatie tussen hond en baasje te stimuleren. De artikelen worden handgemaakt en zijn 100% natuurlijk. Ze worden gecreëerd i.s.m. mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt in Turnhout.
 • Tim - KEMPEN
  Bij Tim kan je Pulls & T-shirts met Kempen op kopen. KEMPEN!

Iets voor jou?

Deze markt is voor jonge ondernemers tot 30 jaar. Wil je zelf deel uitmaken van deze markt?

Reserveer je standplaats via: https://goo.gl/forms/vzar1uKdls5GNejG3.

Meer over Broeikas

Broeikas kadert in Startup 2440, de community voor starters in Geel. Dit project is mogelijk door middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

● Vragen of opmerkingen? Shoot: Niele van de Vonk.
● Website: http://bit.ly/2mS6LrI
● Instagram: @indebroeikas