Festival

WAT IS FRINKET FOODTRUCKFESTIVAL?

Lentekriebels, wie heeft ze niet? Met steeds meer mooie voorjaarsdagen in mei, klinkt een foodtruckfestival wel heel aanlokkelijk.

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019 toveren mobiele keukentjes het stadspark om tot een sfeervolle markt- en ontmoetingsplaats. Je vindt er streetfood toppers uit heel het land, de lekkerste wijnen en overheerlijke cocktails. Ook kan je genieten van een streepje muziek, toffe zithoeken, culturele en artistieke randanimatie.

Frinket is het Geelse Foodtruck Festival dat de zomer in gang trekt, een feest voor jong en oud. Een hotspot waar mensen bij elkaar komen. 

Frinket Foodtruck Festival is een organisatie van Geel Centrum. Het is een afspiegeling van wat Geel op creatief en culinair vlak te bieden heeft.

Buiten het Foodtruckfestival organiseren we dat weekend ook een Markt voor Jonge Ondernemers, een gezellige markt waar jonge ondernemers hun product of dienst aan de man brengen. Van huisdecoratie tot t-shirts, van ontwerper tot app-ontwikkelaar. Alles kan en alles mag.

Wil je gewoon even de sfeer komen opsnuiven? Dan kan, want de toegang is gratis! Frinket wil toegankelijk zijn voor de hele familie, daarom houden we de prijzen zo democratisch mogelijk.

Proef alvast een beetje zomer en bezoek Frinket Foodtruck Festival!

 

Informatie over parkeermogelijkheden en andere praktische zaken vind je hier