Praktisch

Openingsuren

  • Vrijdag 6 mei van 16u tot middernacht
  • Zaterdag 7 mei van 13u tot middernacht
  • Zondag 8 mei van 13u tot 22u

 

Parkeren in Geel

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een fietsparking ingericht worden op een aantal parkeerplaatsen in de Technische Schoolstraat, grenzend aan Stadspark. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken. 

Zijn de drankjetons van vorig jaar nog geldig?

Als het logo van Geel Centrum op de jeton staat, is hij zeker nog geldig! Let op, met deze jeton kan je alleen drank kopen. Bij de foodtrucks kan je enkel met cash geld betalen.

Welke foodtrucks staan er?

Deze informatie vind je op deze pagina.

Waar kan ik het best parkeren?

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een ruime fietsparking voorzien worden op de parking aan het Atheneum. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken.

Kan je met Bancontact betalen?

Aan de foodtrucks betaal je je aankopen contant. Alle drank (zowel aan de toog als o.a. de wijn- en koffietruck) betaal je met drankbonnen. Drankbonnen kan je aankopen aan de kassa. Daar kan je cash betalen, met een betaalterminal of met Payconic.

Is Frinket gratis?

De inkom van het foodtruck festival is gratis voor iedereen. Alle drank is te betalen met bonnetjes. Bij de foodtrucks zelf kan je met cash betalen.

Wanneer vindt Frinket plaats?

Vrijdag 6 mei van 16u tot middernacht
Zaterdag 7 mei van 13u tot middernacht
Zondag 8 mei van 13u tot 22u

Waar vindt Frinket plaats?

Frinket Foodtruck Festival vindt plaats in het Geelse stadspark.