Praktisch

Openingsuren

  • Vrijdag 24 mei van 16u tot middernacht
  • Zaterdag 25 mei van 13u tot middernacht
  • Zondag 26 mei van 13u tot 22u

 

Parkeren in Geel

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een fietsparking ingericht worden op een aantal parkeerplaatsen in de Technische Schoolstraat, grenzend aan het stadspark. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken. 

Welke foodtrucks staan er?

Deze informatie vind je op deze pagina.

Waar kan ik het best parkeren?

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een fietsparking voorzien worden in de Technische Schoolstraat. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken.

Kan je met Bancontact betalen?

Zowel voor de foodtrucks als alle drank betaal je vanaf dit jaar met een betaalkaart. Zo'n betaalkaart kan je aankopen aan de kassa. Daar kan je cash betalen, met een betaalterminal of met Payconic.

Meer informatie over deze betaalkaart vind je hier.

Is Frinket gratis?

De inkom van het foodtruck festival is gratis voor iedereen. 

Wanneer vindt Frinket plaats?

Vrijdag 12 mei van 16u tot middernacht
Zaterdag 13 mei van 13u tot middernacht
Zondag 14 mei van 13u tot 22u

Waar vindt Frinket plaats?

Frinket Foodtruck Festival vindt plaats in het Geelse stadspark.