Praktisch

Openingsuren

  • Vrijdag 12 mei van 16u tot middernacht
  • Zaterdag 13 mei van 13u tot middernacht
  • Zondag 14 mei van 13u tot 22u

 

Parkeren in Geel

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een fietsparking ingericht worden op een aantal parkeerplaatsen in de Technische Schoolstraat, grenzend aan het stadspark. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken. 

Zijn de drankjetons van vorig jaar nog geldig?

Sinds dit jaar werken we met drankkaarten die je kan aankopen en opladen aan de kassa. Opladen kan ook met je smarthone door de QR-code op de kaart te scannen. Na afloop van het festival kan je een terugbetaling van het resterende bedrag aanvragen. De gele jetons van de vorige edities zijn dus niet meer geldig.

Welke foodtrucks staan er?

Deze informatie vind je op deze pagina.

Waar kan ik het best parkeren?

Woon je in Geel? Kom dan te voet of met de fiets. Er zal een fietsparking voorzien worden in de Technische Schoolstraat. Je kan ook met het openbaar vervoer komen. Het stadspark is slechts 5 minuutjes wandelen van het station. Kom je toch met de auto, parkeer dan in één van de centrumparkings. We raden aan om centrumparking Havermarkt (op de Werft) of centrumparking in de Stationsstraat te gebruiken.

Kan je met Bancontact betalen?

Voor de foodtrucks geldt dat er betaald kan worden met cash, bancontact of payconic, afhankelijk van de betaalmethode die de trucks zelf aanbieden. Alle drank (zowel aan de toog als o.a. de wijn- en koffietruck) betaal je met een drankenkaart. Zo'n drankenkaart kan je aankopen aan de kassa. Daar kan je cash betalen, met een betaalterminal of met Payconic.

Is Frinket gratis?

De inkom van het foodtruck festival is gratis voor iedereen. 

Wanneer vindt Frinket plaats?

Vrijdag 12 mei van 16u tot middernacht
Zaterdag 13 mei van 13u tot middernacht
Zondag 14 mei van 13u tot 22u

Waar vindt Frinket plaats?

Frinket Foodtruck Festival vindt plaats in het Geelse stadspark.